Om Hirtshals Seafood A/S

Hirtshals Seafood A/S producerer marinerede sild og røgvarer der alle er baseret på traditioner og viden – leveret fra den ene generation til den næste. Alle arbejder i samme retning for at sikre den bedste kvalitet. Derfor er intet overladt til tilfældighederne, når produkterne forlader fabrikken, for derefter at lande på et veldækket frokostbord.

I dyb respekt for de traditionelle kvaliteter og opskrifter, har Hirtshals Seafood A/S konstant udviklet og tilpasset de mange produkter til et marked i forandring. Et marked der også kræver nytænkning og fortolkning. Derfor arbejder vi kontinuerligt med at bringe nye ideer og produkter til markedet.

Det er blandt andet erfaringen, der sikrer den gode kvalitet i produkterne. Det har gjort, at Hirtshals Seafood A/S har rodfæstet sin position, som en betydelig producent af marinerede sild og røgvarer. Hovedparten af salget sker i Danmark, mens eksporten udgør stadig en stigende del af omsætningen.

Sildeproduktionen og røgeriet hører hjemme i Hirtshals – i et miljø hvor man ”er vokset op med” fiskeri og fiskeprodukter. Historien strækker sig mere end 50 år tilbage, historien og traditionerne vil bringe os godt ind i fremtiden.

Kontakt os på:

Tlf: +45 8752 7300
info@hirtshals-seafood.dk

Har du spørgsmål eller kommentarer til Hirtshals Seafood A/S er du velkommen til at kontakte os:

Kontaktformular